Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 240 településen megtalálható több mint 800 Pick Pack Pontunk segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok megtalálhatóak MOL és OMV benzinkutakon, Relay és Inmedio hírlapüzletekben, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.


A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

Benzinkutakon a nap bármely szakában átveheti rendelését, ha az 0-24 ig nyitva tart.Legtöbb Pick Pack Pont-ban bankkártyával is kifizetheti rendelését.

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása: Bruttó 19.050 Ft-os rendelés alatt bruttó 990 Ft. Bruttó 19.050 Ft-os rendelés felett díjtalan.

Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A Pick Pack Pont-os személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor, a "Szállítási mód" választásánál történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 13.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

A termék érkeztetésére telefonos értesítést nem tudunk biztosítani, viszont a Pick Pack Pontban való átvétel lehetőségéről SMS üzenet és elektronikus levél formájában értesítést küld a Pick Pack Pont!